De keuken is zonder twijfel een belangrijk deel van ieder huis!

Bij Deluxe Huizen bent u aan het correcte adres voor een gepersonaliseerde keuken. Uw keuken kan makkelijk ontworpen worden in verschillende afmetingen, vormen en afwerkingen. De afwerking kan uit duurzame materialen worden opgesteld.

Om u te helpen bij het visualiseren van uw project, zorgen wij voor een 3D model gebaseerd aan uw wensen en verwachtingen. Het model toont de stijl en afwerking van het ontwerp, wat kan leiden tot eenvoudige aanpassingen naargelang uw wensen.

Wij kunnen ook bijpassende meubels met dezelfde “look and feel” op maat maken als ook alle soorten inloopkasten.

Elke keuken of inloopkast die wij afleveren, is persoonlijk ontworpen en past binnen de stijl van elke woning. Naar wens worden de ontwerpen aan huis geleverd en meteen ook gemonteerd. Om aan de noden van hoge kwaliteit te kunnen voldoen, werkt Deluxe Huizen samen met de meeste toonaangevende fabrikanten binnen de meubelmarkt van Europa.

NATUURSTEEN VOOR UW KEUKEN.

Natuursteen is lang gebruikt materiaal binnen de interieur architectuur. Het oogt luxueus en rijk. Tegenwoordig is het niet onmogelijk om een interieur met marmer of graniet te decoreren.

Om uw beslissingen nog makkelijker te maken, bereiden wij ook een 3D model van uw keuken voor, gebaseerd op uw wensen en verwachtingen.

Het 3D model toont de stijl en ontwerp van de keuken en de wijzigingen die kunnen worden aangebracht op uw verzoek.

MARMER:

Marmer is een natuursteen handig in gebruik en verwerking. Deze steen bevat een rijke variatie aan tinten, tekeningen en afwerkingen, wat dit materiaal ideaal maak voor interieur ontwerp.

Enkele voorbeelden waarvoor marmer gebruikt kan worden zijn: haarden, vensterbanken, meubilair, badkamers en zoveel meer.
De meest voorkomende tinten zijn: wit, grijs, bruin en zwart.

GRANIET STEEN:

Graniet wordt vaak gebruikt door haar functionele kwaliteit, afwisselende structuur en voortkomt verschillende tinten. Deze steen is zeer geschikt voor zowel binnen- als buitenhuis afwerking.

Enkele voorbeelden waarvoor graniet gebruiken kan worden zijn: haarden, vensterbanken, vloeren, badkamers, keukens en nog zoveel meer.
De meest voorkomende tinten zijn: blauwgroen, grijs, roze en oranje.

 

Ook bij de aanschaf van bouwdiensten staan wij voor u klaar!

Recente opgeleverde projecten

meer laden

Wilt u graag ontdekken wat Deluxe Huizen voor u kan betekenen?

Vraag dan hier kosteloos en vrijblijvend uw persoonlijke consult aan.