Wie zijn wij?

Sinds het ontstaan meer dan 10 jaar terug, is Deluxe Huizen een snelgroeiend vastgoed bedrijf met een internationaal en enthousiast team in Den Haag, die zich focust op bieden van alle soorten diensten in verband met vastgoed. Wij zorgen voor evenveel waarde aan professionaliteit als aan persoonlijke aanpak en begrijpen dat u ervan verzekerd wilt zijn dat alles tot in de puntjes voor u geregeld wordt.

Wij hebben een passie voor woningen en focussen ons op het doel om voor u de beste diensten te realiseren. Bent u op zoek naar uw droomhuis of zoekt u nieuwe bewoners voor uw huidige woning, wilt u uw huidig huis verkopen of verhuren, renoveren of zelfs compleet verbouwen, dan bent u op het juiste adres. We bieden ook alle soorten advies services, zoals hypotheken, bouw- en algemeen vastgoed advies.

Gaat u een woning kopen, wilt u een pand bouwen of verbouwen? Dan heeft u vaak te maken met veel verschillende organisaties die ieder vanuit hun specialisme werken aan uw gewenste eindresultaat. Denk hierbij aan de makelaar, gemeente, architect, aannemer, interieuradviseur, producten keuze en zo verder. De aansluiting tussen deze verschillende diensten is meestal niet optimaal waardoor u mogelijk veel tijd, energie en zelfs geld verliest. Speciaal hier komt Deluxe Huizen U te pas om te helpen! We bezitten over jarenlange ervaring en specialisme in de makelaardij, complete verbouwingen.

Wij zijn ook gespecialiseerd in beleggingen, transformeren en ontwikkeling van vastgoed in een luxe -en premium staat. Wij kunnen ook nakijken om uw woning snel en voor een goede prijs zelf zonder extra kosten te kopen.

Hieronder sommen we graag onze diensten op:

Waarom Deluxe Huizen?

Door de jaren heen spreekt onze ervaring voor zichzelf!!!!

Ervarend makelaardij van aankoop en verkoop van woningen
Uitgebreid portfolio aan verhuur
Groot netwerk van huiszoekers
Variatie aan luxe huizen en appartementen uit verschillende prijsklassen
Snel proces bij kopen van oude huizen en appartementen voor sleutelklare renovaties
Professionele assistentie van vastgoed deskundigen
Jarenlange ervaring in bouwkundige- en bouwdiensten
Alle soorten renovaties, verbouwingen van huizen uit elke complexiteitsgraad
Brede selectie aan natuurlijke materialen zoals: houten vloeren, kozijnen, keukens, etc.
Materialen van hoge kwaliteit en zeer duurzaam
Internationaal, doelgericht en flexibel team
Gepersonaliseerd advies
Gekwalificeerde vakmannen
Gegarandeerde kwaliteit en resultaat van het project
Gratis offerte van het project

Visie & Missie

Bij Deluxe Huizen is onze visie om bij te leveren aan de levenskwaliteit van onze klanten. We vervullen de droom om niet alleen een prachtig huis te hebben, maar ook samen een aantrekkelijker land.

We nemen verantwoordelijkheid in het aanstellen van de geschikte aannemers, bouwvakkers en individuelen die met ons diezelfde visie delen. Al onze projecten worden nauwkeurig opgevolgd zodat die tijdig opgeleverd kunnen worden. We investeren energie in onze diensten, zodanig dat wij onze klanten een volledig zorgeloze service kunnen garanderen. Ongeacht de kostprijs of complexiteit van een project, gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg!

Voor een afspraak, meer informatie en/of het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen!

Hulp nodig? Wij zijn er voor je.
Middels ons ruime aanbod aan diensten en onze service.