Houten vloeren gaan honderden jaren terug in de geschiedenis. Houten vloeren zijn dan ook de meest duurzame vloeren. Er zijn verschillende types houten vloeren: de traditionele parketvloer (eenvoudig als artistiek), massieve parketvloeren, etc. Ze kunnen een natuurlijke- of rustieke afwerking vertonen.

Een houten vloer creëert een warme look voor uw woning. Het behoudt zijn waarde en past binnen alle trends.

Een houten vloer (of ook wel parket genoemd), kan uit verschillende houtsoorten worden gemaakt. We bespreken graag met u de mogelijke opties binnen de markt.

NATUURLIJKE HOUTEN VLOER:
Dit type parketvloer benadrukt de natuurlijke houtstructuur en omvat een lichte wijziging in de kleurtoon. Knopen tot 15 mm kunnen voorkomen wat deze vloer levendiger en natuurlijker maakt.

RUSTIEKE HOUTEN VLOER:
Dit type parketvloer bevat natuurlijke houttinten. Kleine en grotere knopen tot 40 mm en zeldzame hart sporen zijn kenmerkend voor dit type parket. Een rustieke vloer creëert een charmante combinatie van texturen in klassieke stijl.

Extra informatie en andere type vloeren zijn weergegeven in onze catalogus. Bent u in andere vloeren geïnteresseerd neem dan contact met ons op en wij gaan dat voor u regelen!

Voor een afspraak, meer informatie en/of het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen!

Deluxe Huizen B.V. biedt een brede selectie houten vloeren aan:

Afmetingen: 16×68×204/272/340/350/408 mm.

Eiken Parket Planken

We bieden massieve eiken parket planken die gelegd kunnen worden in verschillende patronen, zoals Visgraat, Stroken, Hongaarse punt, Oudhollands, Mozaïek en vele andere.

Afmetingen: 19×400 until 700 mm.

Eiken Mozaïek Panelen

Massieve eiken mozaïek is een unieke combinatie van hoge kwaliteit, traditioneel en luxe. Deze stijlvolle en elegante vloer decoreert op een schitterende manier klassieke en vintage interieurs, maar kan ook luxe toevoegen aan een moderne stijl. Deze soort houten vloer accentueert de schoonheid van de patronen en de textuur van het eiken hout. Zoals met alle parketvloeren, behouden mozaïek panelen een klassieke stijl die nooit uit de mode raakt.

Massieve Parket Planken

Massieve parket planken worden beschouwd als de klassieke houten vloer. Een grote selectie van andere typen vloeren kan niet concurreren met zo een traditionele bekleding als die van massief hout parket. Dit type vloer is hedendaags één van de meest populaire vloeren en ook één van de duurste.

Massieve planken zijn gemaakt van niet gelijmde hardhouten delen (massief) en hebben een groef aan alle vier de kanten. Massieve vloerplanken bestaan uit één stuk hout zonder toevoegingen. Deze houten vloer heeft een geluiddempende werking en gaat een leven lang mee, aangezien deze zeer vaak geschuurd kan worden.

De klassieke schoonheid van een parketvloer weerspiegelt het beste van de vloertechnieken en heeft haar waarde bewezen in de loop der tijd.

Lamelparket

We bieden tevens lamelparket in diverse afmetingen. Lamelparket bestaat uit lange en brede planken met een tot 6mm dikke eiken toplaag en tot 14mm dikke multiplex onderlaag (beschikbaar in vochtbestendige multiplex en geschikt voor vloerverwarming). Lamelparket is beschikbaar met een toplaag die geolied, gebeitst of gelakt is.

Daarnaast bieden wij een twee lagen vloer aan met kliksysteem. Het grote voordeel van lamelparket met kliksysteem zit in de eenvoud van het leggen. Het kliksysteem werkt hetzelfde als bij laminaat, waardoor u erg snel een prachtige parketvloer krijgt.

Het verschil met lamelparket zonder kliksysteem is dat het niet hoeft te worden gelijmd. Tevens beschikbaar met een toplaag die geolied, gebeitst of gelakt is.

Ook bij de aanschaf van bouwdiensten staan wij voor u klaar!

Recente opgeleverde projecten

meer laden

Wilt u graag ontdekken wat Deluxe Huizen voor u kan betekenen?

Vraag dan hier kosteloos en vrijblijvend uw persoonlijke consult aan.