“Wij staan klaar om van uw project een succesvolle renovatie te realiseren.”

Deluxe Huizen staat u graag bij tijdens uw renovatie, aanbouw, dakopbouw, dakterrassen en complete verbouwingen. Met meer dan honderden turn-key en compleet uitgevoerde renovaties zijn we experts in alle soorten bouwwerkzaamheden en restauraties van huizen en appartementen. Door onze jarenlange expertise van alle moeilijkheden en uitdagingen kunnen wij u begeleiden bij uw project van a- tot z.

Bij Deluxe Huizen wordt uw (ver)bouwproject compleet geregeld. Van ontwerpfase, gemeente vergunningsaanvragen, huisvestingsverordening, alles in een vergunning, bouwbegeleiding, aannemers voor woningrenovatie, oude huis renovatie, loodgieters, timmerman, tot en met de verbouwing zelf.

Bij verbouwing heeft u vaak te maken met veel verschillende loketten, denk hierbij aan de makelaar, gemeente, architect, aannemer, interieuradviseur, etc. De aansluiting tussen deze verschillende organisaties is meestal niet optimaal waardoor u mogelijk veel tijd, energie en geld verliest. Speciaal hier komt Deluxe Huizen u te pas met onze jarenlange ervaring en specialisme in de makelaardij en totaalrenovaties.

Deluxe Huizen B.V. focust zich op turn-key verbouwingen, renovaties, onderhoud en restauraties van woningen en appartementen, evenals het leveren van hoge kwaliteit bouw, -en eind materialen.

We ontwerpen en leveren op maat gemaakte keukens, badkamers, natuurlijke houten vloeren, kozijnen, textiel, meubels en nog veel meer om aan uw wensen te kunnen voldoen. Wij kiezen samen de werkzaamheden en materialen die aansluiten op uw gemak en budget!

Wilt u uw droomhuis waarmaken? Neem dan
vrijblijvend contact met ons op.

Ook bij de aanschaf van bouwmaterialen staan ​​wij voor u klaar!

Recente opgeleverde projecten

meer laden

Wilt u graag ontdekken wat Deluxe Huizen voor u kan betekenen?

Vraag dan hier kosteloos en vrijblijvend uw persoonlijke consult aan.